MERT CERT ISO 9001ISA CERT HACCP IFSDTD
Vesti
Vesti
Subota, 13. jun, 2015.
Kompanija DTD Ribarstvo na VII Međunarodnoj konferenciji "Water & Fish"
I ovogodišnja, VII Međunaroda konferencija ribarstva „Water & Fish“ koja je održana od 10. do 12.juna na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu nije mogla da prođe bez Kompanije DTD Ribarstvo koja je učestvovala kao jedan od vodećih proizvođača i distributera ribe u Srbiji. Pored domaćih, kao pozivni predavači, gostovala su vrhunska imena svetske akvakulture. Osnovne teme konferencije bile su proizvodni sistemi i tehnologije gajenja u održivoj akvakulturi, hrana za ribe, selekcija, reprodukcija, životni ciklusi gajenih vodenih organizama, ribarstvo otvorenih voda i socioekonomski aspekti upravljanja i rukovođenja u ribarstvu.
Petak, 24. april, 2015.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu "Seafood Expo Global 2015"
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na ovogodišnjem svetskom sajmu „Seafood Expo Global 2015“ koji se održao od 21. do 23.aprila u Briselu. Ovaj sajam je najveći i najznačajniji sajam u sektoru ribarstva a kompanija se predstavila sa ribljim paštetama robne marke Ribella kao i sa dimljenim asortimanom.
Ponedeljak, 29. decembar, 2014.
Deda Mraz obradovao mališane zaposlenih
Tradicionalno, i ove godine Kompanija DTD Ribarstvo obradovala je decu zaposlenih novogodišnjim paketićima. Zadovoljni osmesi na licima mališana bili su dovoljna potvrda da je Deda Mraz ove godine ispunio njihova očekivanja...
Ponedeljak, 28. jul, 2014.
DTD Ribarstvo i "Košnica prijateljstva"
Kamp ”Košnica prijateljstva” koji se organizuje deseti put po redu i ove godine je realizovan uz pomoć donacije kompanije DTD Ribarstvo. Ovaj sportsko - ekološki kamp je od 21 do 28. Jula okupio 60 dece bez roditeljskog staranja i iz socijalno ugroženih porodica. Deca su došla iz centralne Srbije, Kosova ali i iz susednih država Hrvatske i Slovenije. Organizatori i volonteri od kojih su neki došli čak iz Španije, Francuske i ostalih zemalja regiona potrudili su se da mališanima prirede nezaboravan provod, a deca su uživala u zdravoj hrani I proizvodima od ribe.
Nedelja, 15. jun, 2014.
Kompanija DTD Ribartsvo učestvovala na „Zlatnom kotliću“ u Temerinu
Takmičenje u kuvanju riblje čorbne od šarana iz ribnjaka Kompanije DTD Ribarstvo, obeležila je ovogodišnju manifestaciju „Zlatni kotlić“ koja se 14. juna održala u Temerinu. Ljubitelji ribe, 80 ekipa okupilo se na temerinskom vašarištu, gde su se uz lepo druženje spremali ovaj riblji specijalitet.
Subota, 15. februar, 2014.
Kompanija DTD Ribarstvo predstavila proizvodni asortiman Rusima
Kompanija DTD Ribarstvo jedna je od 12 srpskih kompanija koje su u okviru Privredne komore Srbije učestvovale na 21. Međunarodnoj izložbi prehrambenih proizvoda "Prodexpo-2014" u Moskvi. Posetiocima sajma ovom prilikom predstavljen je celi proizvodni Ribella asortiman.
"Prodexpo" je najuticajnija međunarodna izložba prehrambenih proizvoda i kompanija, koje žele da plasiraju proizvode ne samo na tržištu Ruske Federacije već i celokupnog prostora Zajednice nezavisnih država, a ove godine svoj proizvodni kapacitet predstavilo je više od 2.400 izlagača iz 63 zemlje na više od 100.000 m2 izložbenog prostora.
Sreda, 12. februar, 2014.
Odluka o izdavanju doplatnih dozvola za rekreativni ribolov za ribarsko područje "Begečka jama"
Na osnovu člana 14. stav 3., člana 39. stav 3. i člana 40. stav 2. Zakona o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda ( "Sl. glasnik RS", br.36/2009), člana 2.stav 3. Pravilnika o kategorizaciji ribolovnih voda ("Službeni glasnik RS" broj 10/2012) i Rešenja Pokrajinskog sekreterijata za zaštitu životne sredine i održivi razvoj o davanju saglasnosti na Privremeni program upravljanja ribarskim područjem Parka prirode "Begečka jama" (broj: 119-501-2636/2010-03 od 04.04.2011.godine) i člana 14. Osnivačkog akta DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak, dana 06.03.2012.godine Direktor donosi sledeću

ODLUKU

o izdavanju doplatnih dozvola za rekreativni ribolov za ribarsko područje
"Begečka jama" na ribolovnoj vodi u granicama Parka prirode "Begečka jama"

Član 1.

Prema Pravilniku o kategorizaciji ribolovnih voda ( "Službeni glasnik RS" broj 10/2012) ribolovna voda ribarskog područja "Begečka jama", kategorizuje se u ribolovne vode druge kategorije.

Član 2.

Cena doplatne dozvole za rekreativni ribolov za 2014.godinu na ribolovnoj vodi iz člana 1. ove odluke iznosi 2.000,00 RSD sa PDV - om.

Član 3.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.
Utorak, 28. januar, 2014.
Spisak dobitnika Ribella nagradne igre
1. Dejan Mirković / Trstenik
2. Milutin Milošević / Smederevska Palanka
3. Borjanka Stanić / Beograd
4. Anica Živanović / Beograd
5. Julijana Lukić / Beograd
6. Mira Kusturić / Novi Sad
7. Janka Vlahović / Novi Sad
8. Marko Dragić / Novi Sad
9. Suzana Birovljev / Novi Sad
10. Snežana Lakić / Novi Sad
11. Radmila Knežević / Novi Sad
12. Slobodan Jelić /Smederevska Palanka
13. Nina Kapičić /Novi Sad
14. Dragoljub Čavić / Novi Sad
15. Dejan Latinović /Novi Sad
16. Milan Stanisavljević / Selo Grabovica / Plažane

Utorak, 24. decembar, 2013.
Kompanija obradovala mališane zaposlenih paketićima
Kompanija DTD Ribarstvo, već tradicionalno, obradovala je decu zaposlenih paketićima, a deca su uživala u predstavi "Željka - veseljka i družine" koja je održana ovom prilikom...Deda Mraz ga zovu, raduju se njemu svi, dovodi nam Godinu Novu, a ispod jelke poklone ostavi...
Sreda, 30. oktobar, 2013.
Paketi Ribella proizvoda ugroženim višečlanim porodicama
Kompanija DTD Ribarstvo donirala je 40 paketa proizvoda - ribljih pašteta, polugotovih Ribella jela i ribe, najugroženijim višečlanim porodicama u Banatskom Aranđelovu, Lovćencu, i Humanitarnom centru „Kraljica Marija“ u Novom Sadu. Vrednost donacije je 200.000 dinara. Paketima koji su podeljeni, najviše su se obradovali mališani, kojima je ovom prilikom održano i kratko predavanje o tome koliko je riba zdrava i koliko bi trebala da se koristi u ishrani. Po rečima predsednika saveta Mesne zajednice Banatsko Aranđelovo Dragana Nedeljkova, ovake akcije su od velike pomoći stanovništvu čija je egzistencija u ovim vremenima urožena. Odgovoran odnos prema društvu, ali i sredini u kojoj posluje kompanija DTD Ribarstvo pokazuje kontinuiranim akcijama koje podrazumevaju podršku kako ugroženim tako i institucijama i pojedincima koji svojim primerom doprinose boljem životu zajednice..


Ponedeljak, 16. septembar, 2013.
DTD Ribarstvo na "Berbanskim danima" u Subotici
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na „Berbanskim danima“ koji su se 14 i 15.septembra održali na Paliću. Izložbu voća, povrća i vina, upotpunila je i degustacija Humusa i riblje paštete Ribella. Uz izložbu meda, prezentaciju sireva i izložbu rasadnika, manifestacija je tradicionalno obeležila završetak radova i voćnjacima i vinogradima.
Četvrtak, 12. septembar, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala na manifestaciji "Fish fest"
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na 7. Međunarodnoj ribarskoj manifestaciji "Fish fest" kod Nebojšine kule u Beogradu. Lepo vreme i veliku posećenost manifestacije iskoristili smo i da posetiocima predstavimo Ribellin "Komplet za riblju čorbu", a prisutni su imali priliku da degustiraju i riblje paštete i humus.

Kompanija je sponzorisala jedan dan manifestacije, a učesnici su se takmičili u spremanju riblje čorbe od Šarana iz DTD-ovih ribnjaka.
Utorak, 10. septembar, 2013.
Ribomarket na Futoškoj pijaci počeo sa radom
Renovirana ribarnica " Ribomarket - Fish &Grill " na Futoškoj pijaci počela je sa radom. Dimljeni, smrznuti program, sveža kvalitetna riba i humus kao i ostala bogata ponuda ove kompanije nalazi se u frižiderima i na policama objekta, a potrošače će svakako obradovati i uvek aktuelne i raznovrsne akcije.

Svi radovi na obnovi su završeni, a nova, moderna oprema i prijatan dizajn eneterijera zadovoljiće istančane ukuse kupaca.

Utorak, 23. jul, 2013.
„Košnica prijateljstva“ i DTD Ribarstvo
U saradnji sa DTD Ribarstvom Udruženje građana Košnica vec devetu godinu organizuje sportsko-ekološki kamp „Košnica prijateljstva“ na Begečkoj Jami. Naša kompanija je i ove godine pomogla realizaciju kampa kroz donaciju ribe i ribljih proizvoda, a deca su uživala u zdravoj hrani i lepom druženju. Ovim gestom komanija zajedno sa „Košnicom“ širi ideju humanosti i podseća na društvenu odgovornost zajednice prema deci.
Sreda, 12. jun, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na VI Međunarodnoj konferenciji ribarstva "Water & Fish“
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na VI Međunarodnoj konferenciji ribarstva „Water & Fish“ koja je održana od 12. do 14.juna na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu. Uz kompaniju DTD Ribarstvo, kao pozivni predavači, gostovala su vrhunska imena svetske akvakulture. Osnovne teme konferencije bile su značaj vodene sredine i živih organizama koji ih nastanjuju, značaj akvakulture i ribarstva u celini.
Ponedeljak, 20. maj, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo osvojila šest zlatnih medalja za proizvode
Na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu kompanija DTD Ribarstvo osvojila je šest zlatnih medalja :

Velika zlatna medalja – Ekstrudirana hrana za pastrmku „Riboks“
Velika zlatna medalja – Šaran šnicle
Zlatna medalja – Dimljena tolstolobik šnicla
Zlatna medalja – Riblje ćufte u paradajz sosu
Zlatna medalja – Riblje pljeskavice sakrompir pireom
Zlatna medalja – Pašteta od tune
Ponedeljak, 29. april, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu SPREG u Valjevu
Kompanija DTD Ribarstvo predstavila je svoj proizvodni asortiman na Sajmu privrede kolubarskog okruga koji je održan od 25 do 27.aprila u Omi centru u Valjevu.
Ovom prilikom mnogobrojni posetioci mogli su da probaju šest ukusa Houmousa kao i tri vrste ribljih pašteta koje kompanija trenutno proizvodi i da se upoznaju sa proizvodina robne marke Ribella. Sajam se organizuje deseti put po redu, a do sada je učestvovalo više od 800 izlagača.
Četvrtak, 18. april, 2013.
Kompanija dobila Nargradu za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini
Kompanija DTD Ribarstvo dobila je Nagradu Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini. Nagrada je tradicionalno priznanje koje se dodeljuje od 1964.godine privrednim društvima i pojedincima koji su u izuzetno teškim uslovima privređivanja, ulažući ogromno zalaganje, znanje i sposobnost, ostvarili značajne rezultate u poslovanju
Ovo visoko priznanje, koje se ove godine dodeljuje 50 put, veliki je podsticaj za kompaniju DTD Ribarstvo da i dalje svojim radom i zalaganjem postiže nove poslovne uspehe.
U svom dugom istorijatu ovu nagradu Privredne komore Vojvodine dobilo je 650 preduzeća, odnosno privrednih društava i 300 pojedinaca.


Četvrtak, 7. mart, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu hrane i pića – Foodrex Culinaria
Kompanija DTD Ribarstvo predstavila je svoj proizvodni Ribella asortiman na sajmu hrane i pića Foodrex Culinarija koji je održan od 04. do 06. marta u Beogradu. Posetioci su imali priliku da degustiraju Ribella riblje paštete od šarana i tolstolobika kao i šest ukusa namaza od leblebije – Houmousa: natural, urnebes, kim, kari, kukuruz i semena bundeve.
Tokom sajma kompanija obavila je razgovore sa predstavnicima iz Jordana, Sirije i Ruske Federacije, a pregovori oko moguće saradnje sa ovim zemljama još uvek su u toku.
Ponedeljak, 4. mart, 2013.
Edukacija i obuka zaposlenih u DTD Ribarstvu
Kompanija DTD Ribarstvo u prostorijama Fabrike za preradu ribe održala je obuku ljudi koji rade u maloprodajnim objektima ove firme. Uz stručna predavanja o proizvodima, novom asortimanu, načinima trgovine, prodaje, rešavanja prigovora kupaca i mušterija, radnici su obišli celo preduzeće i družili se na zajedničkom kompanijskom ručku koji je ovom prilikom organizovan
Sreda, 13. februar, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu u Moskvi
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na 20. Međunarodnoj izložbi hrane i pića "Prodekspo 2013" u Moskvi koja je održana od 10. do 15. februara. Posetiocima sajma ovom prilikom predstavljen je celi proizvodni Ribella asortiman. DTD Ribarstvo jedno je od 22 preduzeća iz Srbije koja su uzela učešće na ovoj manifestaciji koju u proseku poseti 60.000 ljudi. Nastup srpske privrede na ovom sajmu 17 put po redu organizovala je Privredna komora Srbije, a „Prodekspo“ je najveća izložbena manifestacija u Rusiji i Istočnoj Evropi.


Petak, 18. januar, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo posetila porodicu Brdar u Čelarevu
Kompanija DTD Ribarstvo posetila je porodicu Brdar u Čelarevu i donirala pakete proizvoda Ribella i simboličnu sumu od 10.000 dinara. Jelena i njeni dečaci pokazali su da toplinu doma čine samo ljudi koji u njemu žive, a njihov osmeh govori više od hiljadu reči.


Četvrtak, 27. decembar, 2012.
Deda Mraz obradovao mališane
Kompanija DTD Ribarstvo obradovala je decu zaposlenih u firmi novogodišnjim paketićima. Zadovoljni osmesi na licima mališana bili su dovoljna potvrda da je Deda Mraz ove godine ispunio njihova očekivanja, a firma je već tradicionalno potvrdila da vodi brigu kako o svojim radnicima tako i o njihovom podmlatku.
Četvrtak, 15. novembar, 2012.
Kompanija dobila Zlatnu povelju za kvalitet
U okviru Evropske nedelje za kvalitet, koja se u Srbiji organizuje deveti put po redu kompanija DTD Ribarstvo dobila je Zlatnu povelju za doprinos razvoja kvaliteta.

Potvrdu već dokazanog kvaliteta , firmi je dodelilo Jedinstveno udruženje Srbije za kvalitet(JUSK), a tokom konferencije koja je održana na Fakultetu tehničkih nauka prezentovani su radovi vezani za kvalitet u različitim oblastima (industrija, zdravstvo, poljoprivreda, obrazovanja i dr.) kao i nacionalne strategije vezane za unapređenje kvaliteta.

Moto ovogodišnje nedelje kvaliteta je “ Ključni faktor – Kvalitet“
Sreda, 17. oktobar, 2012.
Humanost na delu
Povodom, "Svetskog dana hrane“ 16.oktobra i „Međunarodnog dana siromaštva“ 17.oktobra, kompanija DTD Ribarstvo posetila je Humanitarni centar „Kraljica Marija“ Novi Sad i donirala pakete proizvoda Ribella. Prema rečima Milana Ostojića, jednog od osnivača ustanove, ovaj humanitarni centar bavi se socijalnom i zdravstvenom pomoći najugroženijim slojevima stanovništva, a trenutno brinu o 189 korisnika, porodica koje broje i do 12 članova, a koje očekuju ostvarenje socijalne pomoći i trenutno su bez ikakvih primanja.
Kompanija DTD Ribarstvo humanim gestom pokazala je da brine o ljudima kojima je pomoć potrebna i svojim delom dala primer koji treba slediti.


Sreda, 10. oktobar, 2012.
Renoviran maloprodajni objekat u Pančevu
Poklonici proizvoda kompanije DTD Ribarstvo od sada će moći da pazare u renoviranom maloprodajnom objektu u Pančevu koji počinje sa radom u ponedeljak, 15.oktobra 2012.godine.

Svi radovi na obnovi su završeni, a nova, moderna oprema i prijatan dizajn eneterijera zadovoljiće istančane ukuse ljubitelja ribe i njenih proizvoda.

Svež, smrznut, dimljeni program kao i polugotova jela samo su deo bogate ponude ove kompanije koja će se naći u frižiderima i na policama objekta, a potrošače će svakako obradovati i uvek aktuelne i raznovrsne akcije.
Petak, 21. septembar, 2012.
Maksimalna briga o potrošačima
IFS Zertifikat 18092012
IFS logo
Kompanija DTD Ribarstvo Bački Jarak uvela je Međunarodni standard za hranu IFS (International Food Standard), koji obezbeđuje da potrošač dobije maksimalno bezbedan i kvalitetan proizvod.
Međunarodni standard za hranu IFS od 2003. godine primenjuju francuski,nemački i italijanski trgovinski lanci u maloprodaji. Devet od deset najvećih evropskih lanaca prodaje hrane koristi IFS kao svoj standard za bezbednost hrane.
IFS, koji dodeljuje LACON Gmbh iz Nemačke, poredi već postojeće standarde za hranu prema kriterijumima bezbednosti hrane, preispituje postojeću dobru praksu u prodaji i povećava snagu brenda.
Prednost i namena IFS-a jeste da se omogući zajednički standard sa jedinstvenim sistemom kontrole, da može da se „isprati“ ceo lanac snabdevanja, a istovremeno smanjuje troškove i štedi vreme za dobavljače i trgovinske lance.
Uvođenjem IFS standarda kompanija DTD Ribarstvo pokazala je da maksimalno brine kako o kvalitetu i bezbednosti proizvoda tako i o njenim potrošačima.
IFS standard predstavlja nadogradnju EN ISO 9001:2008 sa HACCP principima, koji kompanija takođe poseduje, jer se odnosi i na potrošača. Ovaj standard garantuje da je svaki proizvod kontrolisan po istom principu čime je obezbeđeno još efikasnije poslovanje i povećana konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu.
Ovaj standard, uz ranije dobijene izvozne sertifikate za izvoz proizvoda DTD Ribarstva pod robnom markom RIBELLA za Evropsku Uniju i Rusku Federaciju, omogućiće DTD Ribarstvo izvoz proizvoda od ribe iz Srbije i u najveće evropske lance trgovine hranom.
Utorak, 28. avgust, 2012.
DTD Ribarstvo na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Sloveniji
Sajam u Gornjoj Radgoni 2012.
U okviru projekta „Najbolje iz Vojvodine“ Pokrajinski sekretarijat za privredu kao nosilac navedenog projekta, organizuje zajednički nastup na 50. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, prehrambene industrije i mehanizacije u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija).

Na sajmu (50. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem) u Gornjoj Radgoni koji se održava od 25. do 30. avgusta, pored kompanija čiji su proizvodi nosioci znaka „Najbolje iz Vojvodine” nastupaju i dva klastera - Poljoprivredno-prehrambeni klaster i Fruškogorski klaster vinara i vinogradara, potom Turistička organizacija Vojvodine, kao i dve kompanije zainteresovane za prodor na slovenačko tržište "Majevica-Poljooprema" iz Bačke Palanke i "DTD Ribarstvo" iz Bačkog Jarka.

Štand Vojvodine posetili su predsednik Slovenije Danilo Tirk, ambasador Srbije u Sloveniji Aleksandar Radovanović, ambasadori Holandije, Grčke i Bosne i Hercegovine u Sloveniji, kao i mnogobrojni predstavnici slovenačkih institucija i kompanija.

Sajam u Gornjoj radgoni, Slovenija - Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine

Sajam u Gornjoj radgoni, Slovenija - Pokrajinski Sekretarijat za privredu
Ponedeljak, 27. avgust, 2012.
Jelko Kacin posetio kompaniju DTD Ribarstvo
iz Bačkog Jarka
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin, u nedelju 26.08.2012. bio je u zvaničnoj poseti kompaniji DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka.

Kacin J. se sastao sa Tomislavom Đorđević i zajedno sa njim obišao pogon za proizvodnju riblje hrane "Riboks" kao i pogon za preradu ribe "Ribella" u Bačkom Jarku.
Ponedeljak, 25. jun, 2012.
DTD Ribarstvo u postupku uvođenja IFS-a
Kompaniji DTD Ribarstvo je usled rastućih zahteva potrošača, povećane odgovornosti prodavaca, globalizacije, kao i pooštravanja zakonskih obaveza, bilo neophodno uvesti uniformni standard za obezbeđenje kvaliteta i osiguranje bezbednost hrane.

IFS predstavlja standard kvaliteta i standard za bezbednost hrane u jednom, razvijen kako bi proverio kompetentnost proizvođača hrane u pogledu bezbednosti, ali i kvaliteta hrane uz pomoć jednog instrumenta, odnosno standarda, čime se štedi i vreme i novac.

Cilj IFS standarda je da kreira konzistentan sistem evaluacije za sve kompanije koje snabdevaju trgovine na malo hranom. To se pre svega odnosi na robne marke velikih trgovinskih lanaca

Uniformni standard i jednoobrazni način procene nivoa kvaliteta dobavljača, smanjuje potrebu trgovaca na malo za nezavisnim proverama. Za trgovce na malo, upravljanje lancem snabdevanja postaje konzistentno i efikasno. Ono smanjuje troškove procesa i povećava nivo bezbednosti za kupce, dobavljače i korisnike.
Implementacija IFS standarda može biti ulaznica u krug dobavljača velikih trgovinskih lanaca, ali je takođe i šansa da se demonstrira opredeljenost za bezbednost hrane, njen kvalitet i legalnost, kao i za rad na stalnom unapređenju.

Standard se može primeniti na dobavljače u svim koracima prerade hrane osim za poljoprivrednu proizvodnju. Zahtevi su u vezi sa sistemom upravljanja kvalitetom (ISO) i HACCP sistemom.

U ovom trenutku najviše IFS sertifikata izdato je u Evropi, ali se zahvaljujući globalizaciji, broj IFS sertifikata u svetu stalno povećava i DTD Ribarstvo je sigurno da će uskoro postati deo tog velikog sistema poslovanja.
Četvrtak, 14. jun, 2012.
DTD Ribarstvo nagrađeno prestižnim
priznanjem Biznis Partner 2012.
DTD Ribarstvo nagrađeno je prestižnim priznanjem Biznis Partner za 2012.godinu.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim privrednicima u Srbiji koji su prepoznali kvalitet naših proizvoda, profesionalan pristup radu i odgovornost prema kupcima i glasali za našu kompaniju.
Petak, 11. maj, 2012.
DTD Ribarstvo nagrađeno medaljama
na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu
Proizvodi DTD Ribarstva nagrađeni su medaljama za kvalitet na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
Medalje su uručene predstavnicima kompanije na svečanosti održanoj uoči sajma.

„Ribella“ proizvodi, prema oceni stručne komisije za ocenjivanje kvaliteta, dobitnici su 5 medalja:

Rižoto sa morskim plodovima – Velika zlatna medalja za šampiona kvaliteta u grupi proizvoda
Komplet za riblji paprikaš – Zlatna medalja
Riblja viršla – srebrna medalja
Riblja pašteta od šarana – srebrna medalja
Dimljena riblja kobasica – bronzana medalja
Utorak, 3. april, 2012.
DTD Ribarstvo pomoglo višečlanim porodicama
u Opštini Novi Kneževac
Kompanija DTD Ribarstvo uručila je 20 paketa ribljih pašteta višečlanim porodicama u Banatskom Aranđelovu kojima je pomoć u hrani neophodna. Paketima koji su podeljeni u prostorijama mesne zajednice najviše su se obradovali mališani, kojima su predstavnici kompanije u zanimljivom razgovoru objasnili koliko je riba u ishrani važna za ravnomeran razvoj dece. Događaju su prisustvovali i predstavnici Opštine Novi Kneževac, naglasivši da je zajednički cilj ovakvih akcija napredak društva u celini.

- Za malu sredinu kao što je Banatsko Aranđelovo veoma je važno da ovakvih i sličnih aktivnosti bude što više. Izuzetno cenimo dobru volju kompanije DTD Ribarstvo da pomogne paketima ribljih pašteta porodicama sa više dece. Takva pomoć je, u ovom momentu, njima bila najpotrebnija – rekao je Petar Jančić, savetnik predsednika Opštine Novi Kneževac.

Odgovoran odnos prema društvu, ali i sredini u kojoj posluje kompanija DTD Ribarstvo pokazuje kontinuiranim akcijama koje podrazumevaju podršku institucijama i pojedincima koji svojim primerom doprinose boljem i kvalitetnijem životu zajednice u kojoj žive i rade.

Akcija podele paketa ribljih pašteta u narednom periodu biće organizovana i u svim ostalim lokalnim sredinama u kojima DTD Ribarstvo posluje.
Utorak, 6. mart, 2012.
Odluka o kategorizaciji ribolovne vode "Begečka jama"
i izdavanje doplatnih dozvola za rekreativni ribolov
DTD Ribarstvo je dana 06.03.2012. godine donelo odluku o kategorizaciji ribolovne vode "Begečka jama" i izdavanju doplatnih dozvola za rekreativni ribolov za ribarsko područje "Begečka jama" na ribolovnoj vodi u granicama Parka prirode "Begečka jama".

Prema Pravilniku o kategorizaciji ribolovnih voda ("Službeni glasnik RS" broj 10/2012) ribolovna voda ribarskog područja "Begečka jama" kategorizuje se u ribolovne vode druge kategorije.

Cena doplatne dozvole za rekreativni ribolov za 2012. godinu na ribolovnoj vodi "Begečka jama" iznosi 1.700,00 RSD sa PDV-om.
Ponedeljak, 26. decembar, 2011.
Dozvola za izvoz u EU
DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka je 22. decembra 2011. godine zvanično od Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede dobilo dozvolu za izvoz ribe i proizvoda od ribe u zemlje Evropske Unije.
Komisija ovog Ministarstva utvrdila je da Fabrika za preradu ribe kao i hladnjača u Bačkom Jarku ispunjavaju sve veterninarsko-sanitarne, opšte i posebne uslove za izvoz na tržišta zemalja Evropske Unije.

Novoizgrađena Fabrika za preradu ribe u potpunosti zadovoljava najstrože evropske standarde iz oblasti bezbednosti hrane. U fabrici je sproveden najviši sistem higijenske zaštite u svim fazama procesa prerade ribe. Primenjujući koncept „od njive do trpeze“ DTD Ribarstvo objedinilo je ratarstvo, proizvodnju riblje hrane, uzgoj, preradu i prodaju ribe i proizvoda od ribe. Ovim zaokruženim konceptom, preduzeće je omogućilo potpunu kontrolu svih procesa proizvodnje i obezbedilo potpunu kontrolu kvaliteta svojih proizvoda, u skladu sa najvišim evropskim standardima koji garantuju proizvodnju „zdrave hrane“ (HACCP i ISO 9001:2008).
Petak, 23. decembar, 2011.
Katolički Božić u opštini Temerin
Kompanija DTD Ribarstvo i ove godine je učestvovala u svečanom obeležavanju Božića koji proslavljaju katolički vernici u opštini Temerin.

Već tradicionalno, članice Aktiva žena u Bačkom Jarku, pripremile su ovim povodom pravi specijalitet – pitu od dimljene ribe, koja je svojom veličinom i ukusom potpuno oduševila prisutne. DTD Ribarstvo je za ovaj praznik doniralo ribu i riblje paštete od kojih su pripremljene pite i ostali slani kanapei, a prisutnima su podeljeni i prigodni pokloni.

Predstavnik Opštine Temerin, Ljupko Todorović, čestitao je Božić zaposlenima u Opštini Temerin i poželeo im uspešnu narednu godinu. Uz svečanu božićnu atmosferu, prisutni su uživali u ukusnim zalogajima pripremljenim od Ribella proizvoda.
Četvrtak, 22. decembar, 2011.
Dodeljena godišnja nagrada Privredne komore Srbije

Kompaniji DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka pripala je godišnja nagrada Privredne komore Srbije za 2011. godinu u kategoriji najuspešnijih privrednih društava. DTD Ribarstvo je odlukom Komisije za nagrade PKS, nagrađeno za postignute rezultate u privređivanju i za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije. Na svečanosti povodom dodele prestižnih priznanja, predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, uručio je plaketu Mirjani Srijemac, direktorki DTD Ribarstva.

Privredna komora Srbije dodelom godišnjih nagrada nastoji da istakne privredna društva i pojedince, koji su dobrim rezultatima i radom obeležili godinu za koju se nagrada dodeljuje.
Među nagrađenima ove godine su i „Jaffa“ Crvenka, „Žito Banat“ Vršac, JKP „Parking servis“ Novi Sad, „Frikom“ Beograd i drugi.

Video vest o ovom događaju dostupna je na sledećem linku.
Ponedeljak, 21. novembar, 2011.
Novi proizvod na tržištu - Komplet za riblji paprikaš
Uskoro počinje Božićni post, kada je ishrana onih koji se pridržavaju pravila posta zasnovana na povrću, žitaricama, jelima od ribe, biljnom ulju i voću. Nutricionisti se slažu da posnom hranom možemo mnogo da učinimo za zdravlje. Posni jelovnik je naročito blagotvoran za srce i krvne sudove, a najčešće se na stolu nađe riba koja je višestruko korisna za organizam.

Kako bi u ovom periodu ishrana ljudi bila što raznovrsnija, osim uobičajeno pripremljene ribe pred domaćicama sa užurbanim tempom života, pojavio se proizvod sa potpuno novim konceptom koji umnogome olakšava post – komplet za riblji paprikaš.
Komplet omogućava pripremu posnog jela za kratko vreme, a pored ribe sadrži testeninu i mešavinu začina sa sušenim crnim lukom. Posna testenina garantuje apsolutno poštovanje pravila ishrane u ovom periodu. Priprema obroka je veoma brza i laka i ne iziskuje iskustvo i veštinu vrsnih kuvara. Pogodan je za savremene domaćice, da nakon napornog rada, za samo 25 minuta pripreme ukusan i zdrav ručak, bez mirisa i pratećih efekata koji se javljaju pri pripremi ribe u domaćinstvu. Niska energetska vrednost i nizak sadržaj masti među glavnim su karakteristikama ovog jela, a komplet za riblji paprikaš je naročito pogodan u ishrani dece, jer je riba bez kostiju. Kombinacija začina, izabrana je tako da bude što sličnija domaćoj kuhinji, i takođe ne sadrži veštačke boje i zaslađivače.

Pojava proizvoda ovakvih karakteristika dokaz je da je u savremenom načinu života i ubrzanom tempu svakodnevnice neophodno olakšati proces pripreme hrane svima koji poste. Kvalitetan i zdravstveno bezbedan proizvod, rezultat je rada stručnog tima u Fabrici za preradu ribe kompanije DTD Ribarstvo.
Komplet za riblji paprikaš
Predlog serviranja
Petak, 18. novembar, 2011.
Seminar – Usavršavanje prodaje
Učenje i razvoj u okviru kompanije definiše se kao kontinuirani proces i svi zaposleni su obavezni da se konstantno usavršavaju, prate savremene trendove u poslovanju i vrše transfer znanja na svoje saradnike.
Zaposleni predstavljaju kamen temeljac uspešnosti kompanijie DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka i iz tog razloga briga o zaposlenima predstavlja jedan od naših osnovnih prioriteta.

I ove godine, DTD Ribarstvo je odlučilo da ulaže u svoje zaposlene te je organizovalo u saradnji sa kompanijom ASEE / Adizes SEE iz Novog Sada seminar – Usavršavanje prodaje.
Trening je organizovan u 2 dana u prostorijama kompanije u Bačkom Jarku, na kom su se usavršavale tehnike prodaje, rešavanja problema kupcima i lakoća poslovanja sa kompanijom, tehnike prepoznavanja stilova različitih ljudi i prilagođavanje njima, kao i mnoge druge veštine. Zaposleni su međusobno „prodavali“ proizvode, razmenjivali iskustva sa terena i čuli novosti iz današnjih principa prodaje.

Omogućavanje kontinuiranog razvoja svakom zaposlenom prvi je korak ka stvaranju kompanije kakvu želimo da gradimo u budućnosti.
Ponedeljak, 14. novembar, 2011.
Renovirana ribarnica na Limanskoj pijaci u Novom Sadu
DTD Ribarstvo u svom novom rekonstruisanom objektu na Limanskoj pijaci u Novom Sadu, nastavlja tradiciju prodaje ribe od 12. novembra 2011.godine.

Za sve mušterije, pored tradicionalne ponude žive rečne ribe, ribarnica u svojoj ponudi ima i široku paletu proizvoda iz morskog asortimana.
U okviru ovog savremenog prodajnog objekta nalazi se i pečenjara, pa kupci mogu kupiti i pečenu ribu na roštilju i fritezi.

Radno vreme:od 07:00 do 14:00h utorak-subota
od 07:00 do 13:00h nedelja

Porudžbine se primaju do 13h radnim danom i do 12h vikendom, na broj telefona: 021 4893 234
Petak, 10. jun, 2011.
Dodela Junske nagrade Regionalne privredne
komore Novi Sad
Regionalna privredna komora Novi Sad, 09. juna 2011. godine, tradicionalno je obeležila Dan Komore i dodelila Junske nagrade kompanijama i pojedincima koji su u protekloj godini ostvarili zavidan uspeh i značajno doprineli razvoju privrede regiona. Među 13 dobitnika se nalazi i DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka.

Ponedeljak, 6. jun, 2011.
DTD Ribarstvo organizator i učesnik akcije
“Veliko spremanje Begečke jame”
DTD Ribarstvo je učestvovalo u akciji Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u okviru akcije “Očistimo Srbiju”.

Organizovalo je veliku akciju čišćenja Parka prirode „Begečka jama“ pod nazivom „Veliko spremanje Begečke jame“.

Akcija je održana u subotu 04.06.2011.godine a njoj su učestvovali ribolovci, stanovnici tog vikend naselja, predstavnici Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode, inspektori republičke, pokrajinske i gradske inspekcije za zaštitu životne sredine, studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Novog Sada.

Očišćeno je smeće sa vode Begečke jame, duž obale i nasipa, kao i prijemnog punkta, plaže i obližnje šume. Sa nasipa i iz šume vreće sa smećem su izvlačene na nasip a sa vode i prijemnog punkta u kontejner. Sakupljeno je više od 100 velikih vreća za smeće. JKP “Čistoća” je kamionima odnela smeće na deponiju.

Akcija je završena oko 13 časova, nakon čega su se ljubitelji Begečke jame okupili da ručaju i još malo uživaju u druženju.

Sponzori akcije bili su DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak, Ribolovačko naselje „Begečka jama“, čarda na Jami i Mesna zajednica Begeč iz Begeča
Petak, 13. maj, 2011.
DTD Ribarstvo na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!
DTD Ribarstvo Vas i ove godine poziva da posetite jezero na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Budite naši gosti!
Ponedeljak, 18. april, 2011.
„DTD Ribarstvo dobitnik četiri medalje na predstojećem
78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.
Na tradicionalnom balu uoči međunarodnog poljoprivrednog sajma, odrďžanom 15.04.2011. u „Master centru“ Novosadskog sajma, učesnicima su uručene nagrade za najbolje proizvode u kategoriji „Kvalitet mesa i mesnih proizvoda“.

Za proizvode svoje robne marke „Ribella“, DTD Ribarstvo je dobitnik 4 medalje:

Riblja pašteta tolstolobik - Velika medalja za šampiona kvaliteta u grupi proizvoda
Dimljena polutka tolstolobik - Zlatna medalja
Riblja pašteta haringa - Srebrna medalja
Dimljena skuša - Srebrna medalja

Subota, 11. decembar, 2010.
DTD Ribarstvo doniralo kontejnere za stanovanje
nastradalima u zemljotresu u Kraljevu
Grupa od 16 preduzetnika okupljena oko DTD Ribarstva u Bačkom Jarku, najvećeg preduzeća u opštini Temerin, predala je gradonačelniku Kraljeva na korišćenje dva kontejnera za stanovanje nastradalima u zemljotresu.

Pre nego što su doneli odluku o ovoj donaciji, preduzetnici su, s generalnom direktorkom DTD Ribarstvo Mirjanom Srijemac, posetili Kraljevo i okolna mesta i u razgovoru s gradonačelnikom Ljubišom Simovićem saznali da im je ova vrsta pomoći trenutno najpotrebnija.

Dva kontejnera predata su najugroženijim porodicama iz okolnih mesta Kraljeva, Šumarice I Vitanovac, koje je odredio Krizni štab grada Kraljeva.

Ponedeljak, 6. decembar, 2010.
DTD RIBARSTVO sponzor “Decembarskih Zmajdana”
Preduzeće DTD Ribarstvo podržalo je, u svojstvu Generalnog sponzora, DECEMBARSKE ZMAJDANE- manifestaciju ZMAJEVIH IGARA, povodom obeležavanja 177. godišnjice rođenja Јovana Јovanovića Zmaјa, koja predstavlja i afrimiše stvaralaštvo za decu i mlade.

Predstavnici DTD-a uručili su uz članove žirija i direktora Zmajevih igara 6. decembra 2010. godine, nagradu „Rade Obrenović“, autoru naјboljeg romana za decu obјavljenog tokom 2010. godine, na svečanosti u prostorijama Zmajevih dečjih igara.
Petak, 9. jul, 2010.
Promocija ribarnice - Stari Merkator
Od 01.07.2010. godine kupci mogu da uživaju u novom ambijentu u ribarnici DTD Ribarstva na pijaci u ulici Palmira Toljatija (stari Merkator) na Novom Beogradu.

Povodom novog otvaranja ribarnice, kupcima je kompletan asortiman dostupan po promotivnim cenama (-10%) do kraja jula.

Ribarnica od sada nudi i pečenu ribu.

Radno vreme ribarnice je:
Svaki radni dan (osim ponedeljka) i subotom: 07-15h
Nedelja: 07-12h
Ponedeljak: neradan dan.

Kontakt telefon ribarnice je: 011 2605-433.
Ponedeljak, 24. maj, 2010.
DTD Ribarstvo na poljoprivrednom sajmu
I ove godine, kompanija DTD Ribarstvo doo, Bački Jarak je ugostila svoje poslovne partnere i potencijalne klijente koji su posetili tradicionalni 77. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

Uprkos nešto lošijim vremenskim uslovima nego što je to bio slučaj prethodnih godina, svi koji su želeli uživati u čistom vazduhu, tišini pored vode i dobroj ribljoj čorbi, mogli su nas posetiti na otvorenom - na DTD jezeru kod hipodroma.

Kao priznanje za sav uloženi trud u uređenje i opremanje DTD jezera, kompanija DTD Ribarstvo je od organizatora sajma dobila i pehar koji se dodeljuje izlagaču sa najlepšim izložbenim prostorom.

77. Međunarodni poljoprivredni sajam je održan u Novom Sadu u periodu 15-22.05.2010. godine, a utisak o tome kako je sve proteklo možete steći i pregledom nekoliko fotografija sa završene manifestacije.
Sreda, 12. maj, 2010.
Dodeljene nagrade "Media Invent"
U zgradi Matice Srpske u Novom Sadu, 12. maja ove godine dodeljena su tradicionalna republička priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” istaknutim kompanijama, pojedincima i brendovima iz cele Srbije, za postignute rezultate u 2009. godini.

Akciju već deset godina zajednički organizuju privredne komore Srbije, Media Invent iz Novog Sada i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada.

Ovogodišnji dobitnik ovog uglednog priznanja je i gospodin Tomislav Đorđević (“DTD Ribarstvo” doo, Bački Jarak) - za doprinos razvoju preduzetništva u Srbiji.

Svečanost je otvorio Nikola Stojšić, Predsednik Privredne komore Vojvodine, a o srpskom zadužbinarstvu prigodnu besedu je imao književnik Pero Zubac, dok je o projektu “Put ka vrhu” govorio Vlado Markanović, osnivač i direktor Media Inventa.

Fotografije sa dodele nagrada možete pogledati ovde.
Datoteke za preuzimanje
Ponedeljak, 12. april, 2010.
Svečano otvaranje Fabrike za proizvodnju riblje hrane
U ponedeljak, 12.04.2010. godine, Predsednik pokrajinske vlade, Dr Bojan Pajtić je svečano pustio u rad novu Fabriku za proizvodnju riblje hrane, u vlasništvu DTD Ribarstvo doo, Bački Jarak.

Ovom svečanom događaju je prisustvovalo više od 400 uglednih zvanica, a pored predstavnika političke elite zemlje, dešavanje su upotpunili i gosti iz Kine (delegacija kineske ambasade i predstavnici proizvođača pogona u novootvorenoj fabrici), kao i brojni poslovni partneri DTD Ribarstva.

Neki od detalja o Fabrici riblje hrane, DTD Ribarstvo doo, Bački Jarak:
 • proizvodnja hrane za uzgoj šarana i pastrmke,
 • vrednost uložene investicije: više od 4 miliona EUR,
 • 95% automatizovanosti procesa uz najsavremeniju opremu u zemlji,
 • kapacitet: 12.000t ekstrudirane hrane / 40.000t peletirane hrane,
 • odvojena linija za proizvodnju premiksa,
 • odvojena linija za proizvodnju medicinirane riblje hrane.
Do sada je u razvoj novih delatnosti DTD Ribarstva, koje upotpunjavaju koncept kompanije „Od njive do trpeze“, uloženo približno 30 miliona EUR, a kompletan planirani ciklus investicija završiće se 2011. godine.

Sledeći korak kompanije predstavlja otvaranje Fabrike za preradu ribe sa širokom paletom proizvoda, od ribljih prerađevina, do gotovih jela i drugih proizvoda od ribe.

Fotografije sa svečanog otvaranja možete pogledati ovde.
Datoteke za preuzimanje
Ponedeljak, 22. mart, 2010.
Riblja hrana iz Srbije u Belorusiji
Na poziv Privredne komore Belorusije, DTD Ribarstvo je u Minsku 18. marta prezentovalo svoje najnovije proizvode RIBOKS (ekstrudiranu hranu za ribe) u suorganizaciji sa ambasadom Republike Srbije u ovoj zemlji i pod pokroviteljstvom ambasadora gospodina Srećka Đukića.

Posle uvodne reči našeg ambasadora, predstavnici DTD Ribarstva su u Privrednoj komori Belorusije u Minsku predstavili svoje proizvode, ekstrudiranu hranu za ishranu šarana i pastrmke i odgovarali na pitanja privrednika Belorusije, u vezi kvaliteta i tehnologije proizvodnje i ishrane.

RIBOKS, hrana za ribe je najnoviji srpski proizvod DTD Ribarstva, najvišeg kvaliteta i u probnoj proizvodnji u Srbiji je pokazala izvanredne rezultate.

U kontaktu sa više direktora ribarskih gazdinstava i predstavnika naučnih ustanova u Belorusiji, dogovoreno je da se u narednom periodu intenzivira saradnja kako bi se proizvodi DTD Ribarstva našli na ovom tržištu, jer po sadašnjoj tehnologiji koja se primenjuje u Belorusiji šaranu treba 3 godine da dostigne 1kg, dok se to sa hranom DTD postiže za duplo kraći period.

DTD Ribarstvo, je vodeći proizvođač i distributer ribe u Srbiji i svečano će otvoriti fabriku za proizvodnju riblje hrane u toku aprila.

Pogon je izgrađen kao greenfield investicija vredna oko 4 miliona EUR i zapošljavaće preko 50 radnika pri radu u 3 smene. Proizvodni kapacitet iznosi 12.000t ekstrudirane ili 40.000t peletirane hrane. U proizvodnji se koristi oko 90% domaćih sirovina iz sopstvene poljoprivredne proizvodnje.

Navedeni pogon će biti spreman i za proizvodnju medicinirane hrane za sve životinje.
Petak, 10. april, 2009.
Nagrade novosadskog sajma za proizvode DTD Ribarstva
DTD Ribarstvo dobitnik Povelje za kvalitet ribe i sedam zlatnih medalja na predstojećem 76. međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Na tradicionalnom balu uoči međunarodnog poljoprivrednog sajma, održanom 09.04.2009. u „Master centru“ novosadskog sajma, učesnicima su uručena priznanja za najbolje proizvode u kategoriji „Kvalitet mesa i mesnih proizvoda“.

Za proizvode svoje robne marke „Ribella“, DTD Ribarstvo je dobitnik 7 zlatnih medalja:

Papalina – Velika zlatna medalja
Ribella Skuša – Zlatna medalja
Ribella Som filet – Pangasius – Zlatna medalja
Ribella Oslić fileti – Zlatna medalja
Oslić Hek – Zlatna medalja
Oslić Hoki – Zlatna medalja
Škarpina – Zlatna medalja

Iste večeri, DTD Ribarstvo je od stručnog žirija predstojeće sajamske manifestacije nagrađeno i posebnom - Poveljom za kvalitet ribe.
Četvrtak, 2. april, 2009.
Renovirana prodavnica na Zvezdari
DTD Ribarstvo u svom novom rekonstruisanom objektu pod novim nazivom – Ribomarket, nastavlja tradiciju prodaje ribe, duge gotovo 50 godina na Cvetkovoj pijaci na Zvezdari.

Svim mušterijama pored tradicionalne ponude žive rečne ribe, Ribomarket u svojoj ponudi nudi i široku paletu proizvoda iz morskog asortimana.

U okviru ovog savremenog prodajnog objekta nalazi se i pečenjara, pa kupci mogu kupiti i pečenu ribu na roštilju i fritezi.

Radno vreme:
od 07:00 do 16:00h radnim danom
od 07:00 do 14:00h subotom i nedeljom

Porudžbine se primaju do 14:30h radnim danom i do 12:30h vikendom, na broj telefona: 011 2413 758
Petak, 27. mart, 2009.
Ponovo na poljoprivrednom sajmu
Kao i prethodnih godina, kompanija DTD Ribarstvo će na dva mesta u okviru sajma ugostiti svoje poslovne partnere i potencijalne klijente koji posete tradicionalni 76. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

Štand DTD Ribarstva i ove godine će biti smešten u hali 23 novosadskog sajma, a svi koji žele uživati u suncu i čistom vazduhu, mogu nas posetiti i na otvorenom - na jezeru kod hipodroma.

76. Međunarodni poljoprivredni sajam se održava u Novom Sadu u periodu 09-16.05.2009. godine.
Petak, 20. mart, 2009.
Otvaranje prvog Fish Bar-a
Sredinom aprila počinje sa radom Fish Bar, kao novi brend DTD Ribarstva!

Ovaj specijalizovani objekat (prvi tog tipa u Novom Sadu) će kupcima ponuditi široku paletu pečene morske i rečne ribe, kao i razne vrste salata i priloga.

Fish Bar se nalazi na uglu ulica Jirečekove i Fruškogorske (Liman 1), u Novom Sadu.

Radno vreme objekta će biti od 08:00 do 22:00 časova, a porudžbine će biti primane i putem telefona, na broj 063 580 967.
Ponedeljak, 2. mart, 2009.
Diskontna prodaja ribe
U cilju boljeg, bržeg i kvalitetnijeg snabdevanja svojih maloprodajnih i veleprodajnih kupaca kompanija DTD Ribarstvo je, sredinom marta, u okviru svojih distributivnih centara otvorila diskonte, u kojima se kupci mogu po povoljnim cenama snabdeti ribom u transportnim pakovanjima.

Diskonti se nalaze na sledećim lokacijama:
 • Aleksinac–selo Vakup,
  tel: 018 803 186, fax: 018 803 185, lokacija na karti

 • Jagodina-Aračlijski potok, Ulica Vladimira Đorđevića BB,
  tel: 035 228 305, fax: 035 240 427, lokacija na karti

 • Čačak, Ulica Beogradska br. 3,
  tel: 032 223 329, fax: 032 353 353, lokacija na karti

 • Novi Sad–Petrovaradin, Ulica Preradovićeva br. 7,
  tel: 021 432 398, fax: 021 431 388, lokacija na karti

 • Beograd, Ulica Patrijarha Joanikija br. 2a,
  tel: 011 2321 876, fax: 011 2321 898, lokacija na karti

Radno vreme diskonta:
ponedeljak – petak 07:00 – 15:00
subota 08:00 – 12:00
Ponedeljak, 2. mart, 2009.
Promotivno pečenje ribe
Od marta 2009. godine započeta je akcija besplatnog pečenja tri robna artikla svakog meseca, u svim Ribomarketima, kao i drugim objektima DTD Ribarstva i Ribarskog gazdinstva.

Kupci mogu poručiti telefonom i doći po ispečenu ribu na sledećim lokacijama:

Novi Sad:
Limanska pijaca, ulica Vere Pavlović, lok. 54, tel: 021 4893 234
Futoška pijaca, ulica Jevrejska br. 24, lok. 35, tel: 021 528 226
Ulica Jirečekova (Liman 1), tel: 063 571 273

Beograd:
Zeleni venac, Gradska pijaca, lokali 1, 2, 3, 4 i 5, tel: 011 2628 185
Skadarlija 4, Zelena pijaca, tel: 011 229 866
Zvezdara, Cvetkova pijaca, tel: 011 2413 758
Banovo brdo, Zelena pijaca, tel: 011 254 4543
Blok 44, Zelena pijaca, tel: 011 155 360, 011 157 575
Pijaca Bežanijska kosa, tel: 063 581 763

Smederevo:
Zelena pijaca, tel: 026 222 129

Pančevo:
Zelena pijaca, tel: 013 518 281


Porudžbine se primaju radnim danom do 14:30, vikendom do 12:30

Radno vreme:
Od 07:00 do 16:00 radnim danom
Od 07:00 do 14:00 subotom i nedeljom
Ponedeljak - neradan dan
Četvrtak, 18. decembar, 2008.
Izveštaj o bitnom događaju
U skladu sa članom 64. Zakona o tržištu hartija od vrednosti i drugih finansijskih instrumenata i članom 6., 7. i 8. Pravilnika o sadržini i načinu izveštavanja javnih društava Izdavalac akcija DTD Ribarstvo AD, Petrovaradin, Preradovićeva 7, koje obavlja delatnost mrešćenje i uzgoj riba u ribnjacima, objavljuje:


IZVEŠTAJ O BITNOM DOGAĐAJU
(NAKON ODRŽAVANJA SKUPŠTINE AKCIONARA)


Skupština akcionara DTD Ribrarstvo AD, Petrovaradin održana je dana 15.12.2008. godine sa početkom u 12 časova sedištu Društva na adresi Preradovićeva 7, na kojoj je usvojeno:

PRETHODNI POSTUPAK:
 1. Imenovanje
  • zapisničara i dva overivača zapisnika
  • komisije za glasanje

REDOVAN POSTUPAK:
 1. Dnevni red
 2. Zapisnik sa prethodne sednice Skupštine akcionara
 3. Odluka o promeni oblika organizovanja
 4. Odluka o izmeni i dopuni Osnivačkog akta DTD RIBARSTVO
 5. Odluka o usklađivanju organa Društva sa novim oblikom organizovanja
Tekst donetih odluka se može pogledati svakog radnog dana u pravnoj službi Društva.

Generalni direktor
Mirjana Srijemac
16-12-2008 PETROVARADIN