Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dtdriba/public_html/dtdribarstvo.com/common.php on line 111
Profil kompanije - DTD Ribarstvo
MERT CERT ISO 9001ISA CERT HACCP IFSHalal
 
Profil kompanije
Kompanija DTD Ribarstvo postoji od 1952. godine, osnivanjem preduzeća „Šaran“ iz Petrovaradina, registrovanog za uzgoj i prodaju šarana i ostalih slatkovodnih vrsta riba. Sadašnji naziv kompanija je dobila 1978. godine.

DTD Ribarstvo 2006. godine, sa potpunom privatizacijom postaje i vodeći distributer ribe u Srbiji.

Od tog perioda do danas DTD Ribarstvo radi na konstantnom povećanju ponude svojih proizvoda, širenju prodajne mreže i pristupanju novim tržišnim segmentima. Modernom tehnologijom i kontrolom sirovina i finalnih proizvoda, kompanija je usmerena na dobijanje vrhunskog kvaliteta proizvoda.

Lanac proizvodnje počinje poljoprivrednom proizodnjom na 4.120 ha plodnih oranica u Vojvodini - Lovćenac, Bantsko Aranđelovo, Kelebija.
Druga karika je svakako Pogon za proizvodnju ekstrudirane i peletirane hrane koji je otvoren 2010. godine u Bačkom Jarku, a odakle se na tržište riblja hrana plasira pod robnom markom Riboks.
Akvakultura, tradicionalna delatnost kompanije od dana njenog osnivanja, se odvija na proizvodnoj vodenoj površini od 690 ha jezera, na dve lokacije u Vojvodini - Jazovo i Srpski Miletić.
Kako bi na najbolji način uredili ribu, kompanija je 2011. godine otvorila Fabriku za preradu ribe, odakle se proizvodi na tržište plasiraju pod robnom markom Ribella. Poslednja karika u lancu je Veleprodajna i maloprodajna mreža koju trenutno čini 5 distributivnih centara - Bački Jarak, Beograd, Čačak, Jagodina, Aleksinac i 16 specijalizovanih prodavnica - ribarnica.


Datoteke za preuzimanje